TEKNINEN KORJAUS pdf-dokumenttiin, joka oli 24.1.2013 kello 13 annetun suomenkielisen pörssitiedotteen "Nokia Oyj:n vuoden 2012 viimeisen neljänneksen ja koko vuoden 2012 katsaus" liitteenä

Nokia Oyj
Pörssitiedote
25.1.2013 klo 17.50

Nokia julkisti 24.1.2013 kello 13 tilinpäätöstiedotteensa vuodelta 2012. Nokia julkisti tilinpäätöstiedotteesta tiivistelmän pörssitiedotteella ja ilmoitti, mistä vuoden 2012 taulukot sisältävä katsaus on kokonaisuudessaan saatavilla.

Taulukot sisältävä katsaus sisälsi virheen konsernin tuloslaskelmataulukossa sivulla 50. Osakekohtainen raportoitu tulos kohdasta puuttui miinusmerkki sekä laimentamaton että laimennettu kohdista. Raportoitu osakekohtainen tulos vuodelta 2012 on siis laimentamattomana ja laimennettuna -0,84 euroa kuten on esitetty pörssitiedotteessa ja sen liitteenä olevan taulukot sisältävän katsauksen selostusosassa sivuilla 1, 2 ja 37 sekä taulukko-osassa konsernin tuloslaskelmataulukoissa sivuilla 57 ja 59.

Korjattu vuoden 2012 tilinpäätöstiedotteen pdf-dokumentti on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja saatavilla osoitteesta: http://www.results.nokia.com/results/Nokia_results2012Q4f.pdf.

Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, jonka tuotteista on tullut olennainen osa ihmisten elämää ympäri maailmaa. Joka päivä yli 1,3 miljardia ihmistä käyttää Nokian laitteita tallentaakseen ja jakaakseen kokemuksia, hakeakseen tietoa, löytääkseen määränpäähänsä tai yksinkertaisesti puhuakseen toisilleen. Nokian edistyksellinen teknologia ja muotoilu ovat tehneet sen brändistä yhden maailman tunnetuimmista. Lisätietoja on saatavilla osoitteesta http://www.nokia.com/about-nokia.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
Email: press.services@nokia.com


www.nokia.com